След заплахите за осакатяване и убийство над граждани, участващи в мирен

...
След заплахите за осакатяване и убийство над граждани, участващи в мирен
Коментари Харесай

Пускат до Страсбург групов сигнал за национален геноцид и масови репресии в България от страна на властта

След заплахите за осакатяване и ликвидиране над жители, участващи в кротичък либерален митинг на 11 януари 2019 година, Гражданско придвижване " Синя Звезда " приготвя колективен сигнал за всеобщ геноцид над Българската нация и общество, политически репресии над жителите на България с национално покритие включително, само че освен -  убийства, серийно тъпчене на гражданските ни права и свободи на Европейски жители -  противозаконни похищения над имущество, здравето и живота на Българските УЖ Европейски жители,  който ще бъде изпратен към Съда за правата на индивида в Страсбург. Това оповестяват от въпросната организация.

``
реклама

Ето какво пишат те:

" Движението приканва всеки с исторически проблеми с поръчкови и противозаконни дейности, напън и репресии против имуществото му, здравето, живота му, околните му или работата и бизнеса му и неприемливи противозаконни комунистически репресии в Европейска Правова Държава, член на Европейски Съюз в 21 век, осъществявани против него от " полиция ", ДАНС или КНКОНПИ да изпрати неотложно сигнал до придвижването, който ще бъде окомплектован и преведен от Гражданско придвижване " Синя Звезда " и ще стане част от колективен сигнал за дословен геноцид над Българската нация, осъществяван от " ръководството " и " правоприлагането " на България, който ще бъде изпратен към Съда за Правата на Човека в Страсбург.

Сигналите ще се запазят строго конфиденциални в обществен, частен или институционален подтекст на територията на България. От придвижването молят всеки сигнал да бъде оптимално къс описващ случилото се в до 5 реда - 3 имена, ЕГН, град, община и обитаемо място, както и 3 имена на директните му причинители и ясно посочени всички престъпления против личността им  - скришен арест, незаконно заграбване на имущество, закани за здравето и живота им, изнудване, репресии, други, както и размера и типа на претърпените финансови и морални вреди. Сигналите може да изпращате на имейл [email protected] с получател: Гражданско Движение Синя Звезда, гр. София бул. " Симеоновско шосе " 104, ет. 4 ".

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР